Plantenbak type 05-08-D

Plantenbak type XXL-05-08-D

De Plantenbak type 05-08-D is een cortenstalen plantenbak zonder bodem. De plantenbaktypes eindigend op een D worden in losse delen geleverd. U kunt deze vervolgens zelf gemakkelijk monteren door ze in elkaar te schuiven en vast te tikken met een hamer. De roestbruine kleur van het cortenstaal geeft de plantenbak een warme, robuuste en natuurlijke uitstraling.
De cortenstaal plantenbak is een stijlvolle verrijking voor uw tuin en perfect geschikt voor iedere bloemen- of plantensoort. Het cortenstaal neemt bovendien geen vocht op. Dit maakt de plantenbak vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk.
Houd er wel rekening mee dat het cortenstaal tijdens het roestproces roestwater af kan geven. Wanneer dit proces klaar is, kunt u er gerust met uw mooiste broek op gaan zitten. De plantenbak geeft dan niet meer af. Dit is meestal na een maand of zes.

Voordelen Plantenbak type 05-08-D
? Op maat gemaakt voor uw tuin
• Robuuste en warme uitstraling
• Sterk en slijtvast
• Weinig onderhoud nodig
• Weersbestendig en duurzaam materiaal

Bepaal zelf de specificaties en afwerking van uw plantenbak. Vul de door u gewenste afmetingen in en krijg direct een indicatie van het gewicht en de kosten.
Alle delen worden los geleverd.
U dient deze zelf te monteren.

U kunt de losse panelen zelf heel makkelijk monteren. U schuift de panelen tegen elkaar aan slaat dan met een hamer het plaatje met de sleuf aan de onderzijde in de sleuven van de aan de panelen gelaste plaatjes heen.
Bevestiging
Vul hier uw maten in Vul hier uw maten in en zie direct uw prijs.
U moet ingelogd zijn om te kunnen bestellen.