Cortenstaal plantenbak op maat

Welkom in de plantenbak configurator! Met behulp van onze handige tool kunt u in vier eenvoudige stappen uw perfecte plantenbak samenstellen. Volg gewoon de onderstaande stappen en u zult binnen de kortste keren genieten van uw droomplantenbak. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak de plantenbak die bij u past!

Bent u op zoek naar een cortenstaal plantenbak? Metaal boutique levert op maat gemaakte cortenstalen plantenbakken en bloembakken voor in uw tuin.

Cortenstaal plantenbakken op maat
Bij Metaal boutique leveren we maatwerk plantenbakken en bloembakken. U bepaalt zelf de afmetingen van uw plantenbak en hoe deze wordt afgewerkt. Vul de door u gewenste afmetingen in bij het type plantenbak van uw keuze en krijg direct de actueel geldende prijs!

Gewoonlijk gebruiken we voor de cortenstaal plantenbakken een staalplaat met een dikte van 2 millimeter, maar indien gewenst kan er ook voor een andere dikte gekozen worden. Doordat ieder product op maat geproduceerd wordt, is de levertijd iets langer dan bij producten met standaardafmetingen. Uiteraard kunt u voor plantenbakken met een standaardafmeting ook bij ons terecht.

Ontdek de ideale cortenstaal plantenbak voor uw tuin
Wij bieden een groot assortiment aan plantenbakken van verschillende vormen en met meerdere modellen. Zoekt u bijvoorbeeld een vierkante, ronde of juist rechthoekige cortenstalen plantenbak? Wij hebben het. Wilt u een plantenbak van cortenstaal met een bodem of juist zonder bodem? Geen probleem! Bij Metaal boutique vindt u de ideale plantenbak voor in uw tuin.

Voordelen van cortenstalen plantenbakken
De roestbruine kleur van de cortenstalen plantenbak geeft uw tuin een prachtige look. Bovendien zijn cortenstaal plantenbakken van hoge kwaliteit, sterk, duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm. De plantenbakken worden ongeroest geleverd en krijgen binnen enkele maanden een mooie roestkleur.

Cortenstaal plantentbak sneller laten roesten?
Het roestproces van de cortenstalen plantenbak is in principe een natuurlijk proces dat enkele maanden duurt. U kunt er echter voor kiezen om de natuur een handje te helpen. Dit kunt u doen door de waslaag van het cortenstaal te boenen met een ontvetmiddel. Vervolgens kunt u de plantenbak bespuiten met een zoutoplossing, of met een roestversneller. Hiermee versnelt u het roestproces zonder schade aan te brengen.

Plantenbak doorsnede
Plantenbak