Hoveniers & decorateurs

Werkt u als hovenier of decorateur en heeft u regelmatig cortenstaal plantenbakken en tuinmateriaal nodig? Wij bieden de mooie en tijdloze materialen die u als hovenier nodig heeft om de tuin van uw klanten te doen schitteren. Lees verder en ontdek wat Metaal boutique te bieden heeft voor u als hovenier of decorateur.

Service voor professionals
Metaal boutique heeft jaren ervaring met het bewerken van cortenstaal en hardhout tot afgewerkt product. Door de jaren heen zijn we erachter gekomen wat u als hovenier of decorateur nodig heeft om de tuinen van uw klanten te laten stralen.

U als professional weet waar u mee bezig bent en dus is de kans groot dat u specifieke wensen heeft voor uw producten. Al onze producten worden op maat voor u gemaakt. Zo heeft u altijd het perfecte product voor uw klanten. U kunt erg snel de specificaties doorgeven via onze webapplicatie en daarbij ziet u ook gelijk de prijs. Wel zo makkelijk!

Specifieke verpakking en verzending
Onze producten worden verzonden door een transportbedrijf en kunnen naar alle bestemmingen in Nederland en België verzonden worden. De verpakking kan aangepast worden naar uw wensen. Producten kunnen verzonden worden in een neutrale verpakking of op de wijze waarop de u dat wenst. Wilt u dat de klant het product ontvangt in een verpakking met uw logo? Dat kan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

10% korting op plantenbakken en borderranden
Hoveniers die een account aanmaken op onze website ontvangen 10% korting op alle cortenstaal Uw plantenbakken en borderranden.

Uw voordelen op een rij:

  • 10% korting als professional;
  • Producten van duurzaam en robuust materiaal;
  • Alle producten worden op maat gemaakt;
  • Custom designs zijn mogelijk;
  • Custom of neutrale verpakking mogelijk;