Hoveniers

Werk je als hovenier en heb je regelmatig plantenbakken en tuinmateriaal nodig? Is het soms moeilijk om mooie en tijdloze materialen te vinden om de tuin van uw klanten te doen schitteren? Ben je op zoek naar 1 plek waar je altijd de goede keuze vindt? Lees verder en ontdek wat Metaal boutique te bieden heeft voor hoveniers en decorateurs.

Het is erg interessant om plantenbakken en borderranden aan te bieden die uniek en ook robuust zijn. De kers op de taart van het werk als tuinman of hovenier, is een mooie afwerking. Het gebruik van producten die jaren dienst doen en er nog steeds mooi uit zien, zorgt er voor dat mensen tevreden blijven met het geleverde werk.

Service voor professionals

Metaal boutique heeft reeds jaren ervaring bij het bewerken van Corten staal en hardhout tot afgewerkt product. We weten ook wat de wensen van onze klanten zijn en hebben door de jaren een gamma aan tuindecoratie ontwikkeld.

Professionals weten waar ze mee bezig zijn en hebben vaak erg specifieke wensen voor de afwerking van een tuin. Al onze producten kunnen besteld worden met aangepaste afmetingen en afwerking. Je kan erg snel de specificaties doorgeven via onze webapplicatie en ziet meteen de prijs. Wij staan voor gebruiksgemak en een goede service.

Specifieke verpakking en verzending

Onze producten worden verzonden door een transportbedrijf en kunnen naar alle bestemmingen in Nederland en België verzonden worden. De verpakking kan aangepast worden naar de wensen van de afnemer. Producten kunnen verzonden worden in een neutrale verpakking of op de wijze waarop de afnemer dat wenst. Wil je dat de klant het product ontvangt in een verpakking met jouw logo? Dat kan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

10% korting op plantebakken en borderranden

Hoveniers die een account aanmaken op onze website ontvangen 10% korting op alle plantebakken en borderranden.

De voordelen op een rij:

  • 10% korting als professional.
  • Producten van duurzaam en robuust materiaal.
  • Alle producten worden op maat gemaakt.
  • Custom designs zijn mogelijk.
  • Custom of neutrale verpakking mogelijk.