Keukenwinkels

Ben je verkoper van keukens en wil je graag meer designs en producten aan je gamma toevoegen? Zoek je frisse en nieuwe ideeën om aan te bieden aan je cliënteel? Een extra touch om het geheel af te werken?

Metaal boutique maakt alle producten op maat en kan daardoor in iedere omgeving toegepast worden. Wij bieden service aan professionals en bieden bijzondere voorwaarden aan voor ondernemers die een account aanmaken op onze website.

Service voor keukenwinkels

Metaal boutique heeft jaren ervaring met maatwerk voor keukens en interieurvormgeving. We weten wat klanten willen en hebben een ruim aanbod aan mogelijkheden en maatwerk. Onze RVS achterwanden en spatwanden kunnen besteld worden in alle afmetingen en afwerkingen.

Als professional in keukenontwerp en inrichting heb je vaak specifieke wensen betreffende afwerking en implementatie bij de installatie van een keuken. Wij weten dat het soms moeilijk is om producten op maat te bestellen. Via onze webapplicatie is het eenvoudig om snel de juiste materialen te bestellen die mooi passen in de rest van het interieur. Bij Metaal boutique staat gebruiksgemak en service centraal.

Specifieke verpakking en verzending

Onze producten worden verzonden door een transportbedrijf en kunnen naar alle bestemmingen in Nederland en België verzonden worden. De verpakking kan aangepast worden naar de wensen van de afnemer. Producten kunnen verzonden worden in een neutrale verpakking of op de wijze waarop de afnemer dat wenst. Wil je dat de klant het product ontvangt in een verpakking met jouw logo? Dat kan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

10% korting op plantebakken en borderranden

Keukenwinkels en ontwerpers die een account aanmaken op onze website ontvangen 10% korting op alle RVS achterwanden en spatwanden.

De voordelen op een rij:

  • 10% korting als professional.
  • Producten van duurzaam en robuust materiaal.
  • Alle producten worden op maat gemaakt.
  • Custom designs zijn mogelijk.
  • Custom of neutrale verpakking mogelijk.
Gratis verzending van alle producten binnen Nederland en België
Gratis verzending

Gratis verzending van alle producten binnen Nederland en België

Per bestelling op maat gemaakt in Nederland
100% Nederlands product

Per bestelling op maat gemaakt in Nederland

riendelijke en professionele klantenservice
Klantenservice

Vriendelijke en professionele klantenservice

Beveiligde website en betaling via SSL verbinding
Beveiligde omgeving

Beveiligde website en betaling via SSL verbinding

Volg ons op Instagram