Boomstamtafels 100% maatwerk via onze webshop

Een boomstamtafel is een robuuste tafel die een warme en tijdloze uitstraling heeft. De tafels hebben een tafelblad dat in één stuk uit een dikke boomstam gezaagd is. Doordat ieder stuk boom verschillend is, ziet iedere tafel er uniek uit.

Bij Metaal boutique worden boomstamtafels gemaakt met geschaafd lariks douglas hout. Dit is een duurzame houtsoort uit onze eigen Nederlandse bossen. Lariks douglas hout heeft een warme en tijdloze uitstraling. De planken hebben een dikte van 4 cm, een breedte van ongeveer 45 tot 50 cm en een lengte van 180 cm. De zijkanten van de planken zijn grillig en en hun vorm volgt het verloop van de boomstam. Bij het bestellen kun je er voor kiezen om de grillige look te behouden of om de zijkanten te laten schaven. We kunnen bij het ontwerp een ruimte tussen de bladen laten of deze helemaal in elkaar laten passen.

Alle boomstamtafels zijn uitgerust met robuuste stalen poten die de tafel een landelijke en rustieke look geven. De hoogte van de poten is aanpasbaar naar wens zodat deze one-of-a-kind tafel perfect past in de rest van zijn omgeving.

Gratis verzending van alle producten binnen Nederland en België
Gratis verzending

Gratis verzending van alle producten binnen Nederland en België

Per bestelling op maat gemaakt in Nederland
100% Nederlands product

Per bestelling op maat gemaakt in Nederland

riendelijke en professionele klantenservice
Klantenservice

Vriendelijke en professionele klantenservice

Beveiligde website en betaling via SSL verbinding
Beveiligde omgeving

Beveiligde website en betaling via SSL verbinding

Volg ons op Instagram