RVS geslepen achterwand 100% maatwerk

RVS geslepen achterwand

Met de geslepen RVS (ook wel Roestvrijstaal of Roestvaststaal genoemd) platen van Metaal boutique maakt u zelf de mooiste achterwand voor in uw keuken of kast. Wij maken uw rvs plaat op de mm nauwkeurig en voorzien deze naar wens van ronde, vierkanten of rechthoekige gaten om makkelijk schakelaars etc. te kunnen plaatsen.

Wij gebruiken standaard 1,5mm plaat. Geslepen in de grofheid K320. De lengte en hoogte zijn vrij te bepalen. U kunt de plaat zelf bevestigen met een geschikte montagekit of zelf kiezen voor een andere bevestigingsmethode. De plaat is voorzien van een beschermfolie welke na montage verwijderd moet worden.

Wilt u direct gaten laten aanbrengen voor bijvoorbeeld schakelaars of wandcontactdozen dan kunt u direct een schets uploaden waar de gaten dienen te komen.

Vul hier uw maten in Vul hier uw maten in en zie direct de prijs.

Deel met
U moet ingelogd zijn om te kunnen bestellen.

RVS wordt ook wel eens roestvrij staal of inox genoemd. Zoals de naam doet vermoeden, is roestvrij staal zodanig samengesteld dat het niet gaat roesten. De specifieke samenstelling van deze metaallegering bevat onder andere chroom, nikkel en koolstof. De juiste hoeveelheid van deze onderdelen zorgt er voor dat het metaal geen corrosie vertoont. RVS vormt een onzichtbaar laagje oxide dat het staal verder tegen roestvorming beschermd. Roestvrij staal is glad van oppervlak en is makkelijk in onderhoud.

Metaal boutique gebruikt RVS van de beste kwaliteit bij de productie van achterwanden en spatwanden. De achterwanden kunnen in alle afmetingen en designs besteld worden. Je kan de lengte, hoogte en dikte zelf kiezen in onze online calculator. We bieden ook de service om meteen uitsparingen te maken voor eventuele schakelaars en specifieke wensen. Het bestelformulier biedt daarom de mogelijkheid om een schets bij te voegen met de precieze locaties en afmetingen van jouw ontwerp.

Bij ons is het mogelijk om spatwanden of achterwanden volledig op maat te laten maken voor dezelfde prijs als standaardafmetingen. Achterwanden met uitsparingen voor schakelaars en stopcontacten kunnen besteld worden aan de hand van een schets. De afmetingen en vorm van de spatwand kan volledig aangepast worden naar de beschikbare ruimte en het design. De standaard slijprichting van de groeven is in de lengterichting, maar kan indien gewenst ook in de hoogte richting. Dit kan je verkrijgen door de getallen die je in de calculator invult te wisselen. Zo zet je de lengte bij de hoogte en omgekeerd.

Meet nauwkeurig de benodigde afmetingen. Een achterwand of spatwand moet perfect passen en je kan best tot op de millimeter juist de afmetingen opmeten. Is de spatwand die je nodig hebt niet rechthoekig of wil je graag een speciaal ontwerp, voeg dan een schets bij je bestelling bij. Indien je twijfelt of vragen hebt, kan je steeds contact met ons op nemen. We helpen je graag verder via het chatvenster of email.

Gratis verzending van alle producten binnen Nederland en België
Gratis verzending

Gratis verzending van alle producten binnen Nederland en België

Per bestelling op maat gemaakt in Nederland
100% Nederlands product

Per bestelling op maat gemaakt in Nederland

riendelijke en professionele klantenservice
Klantenservice

Vriendelijke en professionele klantenservice

Beveiligde website en betaling via SSL verbinding
Beveiligde omgeving

Beveiligde website en betaling via SSL verbinding

Volg ons op Instagram