Magneetborden meer dan 100 bijzondere contouren

Wil je een jongeren kamer decoreren of ben je op zoek naar een stijlvolle oplossing voor op kantoor? Een tijdloos magneetbord past in iedere omgeving en is vooral ook erg nuttig. Het is ideale oplossing om documenten of herinneringen op één plaats te bewaren. Bij Metaal boutique hebben we een ruime keuze aan magneetborden in verschillende designs en uitvoeringen. Onze RVS magneetborden bieden een waaier aan mogelijkheden.

RVS wordt ook wel eens roestvrij staal of inox genoemd.Zoals de naam doet vermoeden, is roestvrij staal zodanig samengesteld dat het niet gaat roesten. De specifieke samenstelling van deze metaallegering bevat onder andere chroom, nikkel en koolstof. De juiste hoeveelheid van deze onderdelen zorgt er voor dat het metaal geen corrosie vertoont. RVS vormt een onzichtbaar laagje oxide dat het staal verder tegen roestvorming beschermd. Roestvrij staal is glad van oppervlak en is makkelijk in onderhoud.

Het gebruik van roestvrij staal bij het maken van magneetborden is een voor de hand liggende keuze. Roestvrij staal ziet er namelijk erg glad en gestroomlijnd uit. Het magnetische RVS dat we gebruiken bij de fabricage van onze magneetborden heeft een spiegeleffect. Met onze magneetborden haal je een design kunstwerk in huis. Het magneetbord trekt uit zichzelf niks aan en je hebt magneetjes nodig om dingen te kunnen bevestigen. Via onze webshop is het ook mogelijk om meteen al je benodigdheden, zoals bevestigingsmateriaal en magneetjes bij te bestellen.

Gratis verzending van alle producten binnen Nederland en België
Gratis verzending

Gratis verzending van alle producten binnen Nederland en België

Per bestelling op maat gemaakt in Nederland
100% Nederlands product

Per bestelling op maat gemaakt in Nederland

riendelijke en professionele klantenservice
Klantenservice

Vriendelijke en professionele klantenservice

Beveiligde website en betaling via SSL verbinding
Beveiligde omgeving

Beveiligde website en betaling via SSL verbinding

Volg ons op Instagram