Verzending en retouren

Transport

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
De levertijd is deels afhankelijk van het product of producten die u heeft besteld. Elke bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt in onze werkplaats. De levertijd bedraagt normaal gesproken c.a. 4 weken na ontvangst betaling.

Waar kan mijn bestelling geleverd worden?

Metaal boutique levert producten in heel Nederland en België (Vlaanderen). Het is ook mogelijk om uw bestelling af te leveren op een ander adres dan uw huisadres. Ook ophalen is mogelijk bij onze werkplaats in Montfoort.

Is het veilig om mijn bestelling te laten verzenden?

Onze producten worden getransporteerd door een vertrouwd transportbedrijf vanuit Nederland. De bestelling worden vervoerd en afgeleverd door bekwame vakmensen. Uw bestelling laten verzenden is dus veilig en wordt met zorg gedaan.

Hoe weet ik of mijn bestelling al is verzonden?

Wanneer uw bestelling klaar staat voor verzending brengen we u op de hoogte met een gereed melding per e-mail. Hierin staan verdere details voor de levering.

Voor aflevering van onze grotere bestellingen neemt onze transporteur eerst contact met u op voor het maken van een afspraak voor aflevering. In het geval dat u zelf met onze transporteur Van Leeuwen Logistics contact wilt zoeken kan dat via telefoonnummer vanuit Nederland 085-4883572 of vanuit België 0031-85-4883572. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Heb je specifieke vragen die hier niet zijn beantwoord?

Aarzel in dit geval niet om contact met ons op te nemen!

Hoe retourneer ik een bestelling?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, verzoeken wij u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@metaalboutique.nl Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug mits wij het product in goede orde retour ontvangen hebben.

Uitgesloten artikelen zijn artikelen die speciaal voor u zijn gemaakt. Dit volgens de door ons gehanteerde voorwaarden artikel 10, lid 7.