Verzending en retouren

Transport

Wat is de levertijd voor mijn bestelling?

De levertijd is deels afhankelijk van het bestelde product. Elke bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt in onze werkplaats. De levertijd bedraagt normaal gesproken maximaal 2 weken voor Magneet- en krijtborden. Voor de plantenbakken en borderranden is dit vaak c.a.4 weken na ontvangst betaling.

Is mijn bestelling al verzonden?

Wanneer jouw bestelling klaarstaat voor verzending, brengen we je op de hoogte met een gereedmelding per e-mail.
Voor aflevering van onze grotere bestellingen neemt onze transporteur eerst contact met u op voor het maken van een afspraak voor aflevering. Indien u zelf met onze transporteur Van Leeuwen Logistics contact wilt zoeken kan dat via telefoonnummer vanuit Nederland 0180-512166 of vanuit België 0031-180-512166.

Waar kan mijn bestelling geleverd worden?

Metaal boutique levert producten in heel Nederland en België. Het is ook mogelijk om je bestelling af te leveren op een ander adres dan je account.

Is het veilig om mijn bestelling te laten verzenden?

Onze producten worden getransporteerd door een vertrouwd transportbedrijf in Nederland. De bestelling worden vervoerd en afgeleverd door bekwame vakmensen

Heb je specifieke vragen?

Aarzel niet om met ons contact op te nemen bij vragen.


Retour

Kan ik mijn bestelling retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Hoe retourneer ik een bestelling?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@metaalboutique.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitgesloten artikelen zijn artikelen welke speciaal voor u zijn gemaakt. Dit conform de door ons gehanteerde voorwaarden artikel 10, lid 7.

Gratis verzending van alle producten binnen Nederland en België
Gratis verzending

Gratis verzending van alle producten binnen Nederland en België

Per bestelling op maat gemaakt in Nederland
100% Nederlands product

Per bestelling op maat gemaakt in Nederland

riendelijke en professionele klantenservice
Klantenservice

Vriendelijke en professionele klantenservice

Beveiligde website en betaling via SSL verbinding
Beveiligde omgeving

Beveiligde website en betaling via SSL verbinding

Volg ons op Instagram